Pas på parforholdet

Pas på parforholdet er titlen på en populær bog skrevet af psykolog Mattias Stølen Due, direktør i Center for Familieudvikling.

Bogen er fagligt forankret, men er skrevet i et folkeligt sprog med mange jordnære eksempler. Bogen laver ingen quick fixes, men den styrker håbet og gør jer i stand til – gennem spørgsmål og eksempler – at få øje på fastlåste mønstre og nye handlemåder. Mange par fortæller, at den har hjulpet dem til at sætte større pris på deres partner og parforhold.

Bogen er udgivet på fire forskellige sprog, og har modtaget flotte anmeldelser. Her et eksempel:

“Jeg tænker egentlig mig selv om en, der er god til at passe på mit parforhold. Alligevel bidrog denne bog til mange nye tanker og et nyt syn på, hvordan vi kan behandle hinanden bedre og snakke med hinanden på, således at vi kan bevare en god relation til hinanden. Vi har begge lært meget af den, og det er jeg helt sikker på, at du og din partner også vil. Den får min varmeste anbefaling!”
-Anmeldelse fra en læser på saxo.com

Du kan læse første kapitel af bogen her.

Forfatter og psykolog Mattias Stølen Due

Yderst realistisk og pragmatisk - det er så velgørende!

LÆS FØRST

Hvis I vælger bogforløbet

  • Når I på jeres profil er blevet tilbudt bogforløbet Pas på parforholdet og accepterer det, modtager I to eksemplarer af bogen. Desuden får I en læsevejledning, som vil støtte jeres samtaler om bogens emner over de næste otte uger.
  • Efter de otte uger vil I modtage et link til et nyt Par-tjek, som I skal gennemføre, og som vil vise jer effekten af at læse bogen.
  • Vi vil anbefale, at I læser bogen, men hvis I ønsker det, kan I supplere læsningen ved at lytte gratis til bogen. Lydbogen kan lånes gratis via eReolen her.

Normalpris 495 kr, men bogforløbet er tilgængeligt og gratis for dig, der bor i Ikast-Brande, Syddjurs, Mariagerfjord eller Gentofte Kommune

De fire parforholds-eksperter

GRATIS INSPIRATION

til dit parforhold

Få vores bedste viden og inspiration til, hvad der giver et velfungerende parforhold.

Modtag hver femte dag en spændende mail fra Parguiden. Du kan altid afmelde dig med et enkelt klik. 

Form - Pop-up for Parguiden